2019 deltagersider

Her nederst på siden vil der løbende komme adgang til stævne programmer for de  dage hvor Sparkron Ulvehøj Cup 2019 løber af stablen. Der kan komme ændringer til programmer, og mindre justeringer vil blive annonceret her på siden. Bliver det nødvendigt at lave større rokeringer vil vi sende besked direkte til de berørte hold..

 ----- ***** -----

Vel mødt til nogle spændende og hyggelige timer i hallerne med masser af fodbold. Har du spørgsmål omkring det næste års stævne eller kommentarer til det netop overståede er du meget velkommen til at kontakte os på  info@ulvehojcup.dk for mere info.

 ----- ***** -----

Dec.2018: Vil man have en udprintning på papir anbefales det at downloade PDF - klik på "!!PDF!!" og så printe sider fra denne PDF. Print af websider fra øvrige links har meget varierende succesrate afhængig af brower og indstillinger...

Papirprint anbefales altid printet så sent som muligt før kampstart, ellers vil selv mindre ændringer/justeringer af enkelte kampe ikke fremgå. 

Husk at der er løbende opdatering af kampprogrammer og puljer under stævnet - så du kan altid følge resultaterne undervejs via links nedenfor.

 ----- ***** -----