Velkommen til Sparkron Ulvehøj Cup.

For 12.gang har Vorup FB og Sparekassen Kronjylland Vorup fornøjelsen at kunne byde velkommen til Sparkron Ulvehøj Cup - børne- og ungdomscup. 

Denne gang bliver stævnet også afviklet over 5 dage i de 2 første weekender i det nye år, nemlig 2., 3. januar 2021 og  8.,9., og 10.januar 2021. 

I år vil der dog være justeringer i afviklingen af stævnet, sådan at vi kman afvikle stævnet på sikker vis i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler omkring forebyggelse af corona-smitte .

Desværre betyder den stigende smittespredning og de nye restriktioner at det ikke bliver muligt at gennemføre Sparkron Ulvehøj Cup 2021. Den første weekend er helt udelukket da haller er lukket som en del af de udmeldte restriktioner, og der er stor usikkerhed om det overhovedet vil være muligt at gennemføre i den sidste weekend og/eller evt. skubbe/flytte stævne nogle uger.

Så det er besluttet at AFLYSE årets stævne, og i stedet håber vi at kunne vende tilbage i 2022 med friske kræfter og uden sygdomstrusler hængende som en truende sky..

Takker for den store opbakning, hvor der trods "corona-truslen" er over 250hold der har tilmeldt sig årets stævne.. Alle som har indbetalt deltagergebyr bliver kontaktet hurtigst muligt så tilbagebetaling kan blive arrangeret. Kontakt os via info@ulvehojcup.dk hvis du har spørgsmål.

Billeder fra sidste års stævnedage kan ses under Fotos i menuern til venstre

INDBYDELSE MED SPILLEDAGE FINDES HER

TILMELDING HER

INFO BETALING

 

"Team Ulvehøj Cup"

.